📺 Toldi János függetlenként elindult a Bajcsyt, a Maros-partot és Lesit magába foglaló körzetben

Toldi Jánostól csúnya búcsút vett a makói Fidesz 2019-ben: az önkormányzati ciklus végén lejárató cikk jelent meg róla az akkor még működő makohirado.hu-n, méghozzá a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án. Toldi most független jelöltként vág neki a választásnak.

Toldi János a Makói Csípősnek korábban elmondta, hogy 2020-ban kilépett a Fideszből. Így a 2024-es önkormányzati választáson független képviselőjelöltként jelentette be indulását a hatos körzetben, ott, ahol korábban is képviselő volt.

A héten a Makói Városi Televízió választási műsorában beszélt a terveiről. Kiemelte, a beszélgetések, fórumok inkább egyéni találkozások legyenek, felidézte: a családlátogatásra épülő találkozások hosszú éveken keresztül működtek korábban a hatos körzetben.

Elmondta, a városvezetés ne csak a kamarákkal, klubokkal tartson érdekegyeztető megbeszéléseket, hanem tantestületekkel, városi cégek vezetőivel is. Fontosnak nevezte, hogy nincs szükség ,,ejtőernyős pártkatonákra” Makón, ő pedig nem pártot fog képviselni, ha bizalmat kap.

Képviselőként szeretné belvárosi szintre emelni a körzetet, igaz ,,a Bajcsynak is jutott néha a nagy ajándékozásból.” Gondolatait úgy zárta: a fentieket már végezte, illetve elkezdte korábban és

politikai, vagy közösségi feladatoknál a kor nem számít, csak tapasztaltabbá tesz.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink