Újra jelentkeztek a makói focidrukkerek, miután egy óriási vereség után tovább bujkálnak a csapat tönkretevői

Mint az ismert, a fideszes városvezetés tavaly ősszel bejelentette, hogy spórolás miatt bezárják a stadiont, erre a csapat visszalépett az NB3-as bajnokságtól. A játékosok szétszéledtek, tegnap pedig 12-0-ra kaptak ki a Dunaharasztitól a Magyar Kupában. A Lángszórós Alakulat azt követelte a meccs után, hogy takarodjon a csapat közeléből minden olyan ember, aki csak a politikai karrierje, vagy politikai nyomásra mozgolódik körülötte.

,,Sajnos megsemmisítő vereséget szenvedünk a Dunaharasztitól. 12-0-ra gázolt át rajtunk a Pest megyei csapat, így kiestünk a MOL Magyar Kupa főtáblájáról! Köszönjük a szurkolást!”

– jelent meg a Makó FC oldalán a rövid értékelés szombaton. A poszt alá hozzászólt a csapatot működtető cég ügyvezetője, Csernus Imre. Arra hívta fel a figyelmet, ,,szinte a nulláról kell újjáépíteni a csapatot”, a jelenlegi játékosok nélkül még megye I-es szereplés sem lenne, ,,idő kell nekik, főleg a 17-18 éves fiataloknak.”

A Lángszórós Alakulat azt írta vasárnap délelőtt, ,,nem szeretnénk a játékosokat bántani, nekik egy éve még semmi közük sem volt a felnőtt csapathoz”, a felelősök viszont továbbra is bujkálnak, akik a megszűnéskore nem tudtak segíteni, de most újra itt vannak. A drukkerek szerint elég volt a félrebeszélésekből, hazugságokból, ezért követelik, hogy

,,takarodjon a focink közeléből minden olyan ember, aki csak a politikai karrierje, vagy politikai nyomásra mozgolódik körülötte! Lássátok be a helyzetet, és engedjetek helyet olyan embereknek, akik veletek ellentétben, mindig is építeni akarták a makói focit!”

A Lángszórós Alakulat nyár elején is közzétett egy bejegyzést, akkor hosszabban értékelték a szezont. Akkor keményen kritizálták a tulajdonosokat és a városvezetést és kijelentették, hogy nem felejtenek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink