Üres osztálytermek a gimiben

[ad 1]

A makói József Attila Gimnázium diákjai, – szüleik engedélyével, – komolyan vették a felhívást, amely alapján nem mentek iskolába, ezzel kifejezve, hogy támogatják a pedagógusok célkitűzéseit. 

A tanulók 18%-a jelent meg a mai tanítási napon – tudtuk meg Huszár Szabolcs igazgatóhelyettestől. Ez számszerűsítve 85 diákot jelent. Úgy értesültünk, a város többi középiskolájában nem volt hasonló megmozdulás.

Országszerte több osztály teljesen kiürült, a megyében viszont kevés kivételtől eltekintve nem volt látványos a hétfőre meghirdetett ,,Nem leszek suliban” akció.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Gyanúsítottként hallgattak ki egy makói orvost

Közel 250 rendőr több mint 60 helyszínen tartott kutatásokat abban a büntetőeljárásban, ami az NVSZ feljelentése alapján indult a KR NNI-nél. Az összehangolt akció keretében újabb 17 embert – köztük orvosokat és cégvezetőket – fogtak el.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink