Vidám délelőttre várták a családokat a Galamb iskola tankertjébe

Tizedik alkalommal rendezték meg a Borona Pikniket az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában. Az érdeklődőket színes programokkal várták szombat délelőtt.

A Borona Piknik célja, hogy a végzős tanulók megmutassák a kilátogató vendégek, vállalkozók, szülők részére, mit tanultak a képzés alatt. Gépészeti-, kertészeti- és agrároldalról is szerveztünk programokat, amelyeken keresztül bemutatták a tanultakat – mondta el a Makói Csípősnek Bókáné Bodó Zsuzsanna, az intézmény oktatója.

Vetés szimulálás, traktoros ügyességi verseny, sorküzművelés kistraktorral, aktuális kertészeti munkák – ezek voltak a legérdekesebb programok. Bókáné hozzátette: próbálják a gyermekközpontúságot szem előtt tartani, ugyanis a családoknak jól esik ebben az időben kimozdulni, így a kicsikre is gondoltak a programtervezés során.

A Rákosi úton található tankertnél bablevessel várták a kilátogatókat és a nagy üstben lévő finomság elfogyott. Egy busz kétszer fordult, olyan sok érdeklődőt hoztak el az iskola előtti megállóból, a makói vállalkozókon kívül a tanulók családjai is jöttek, Makón kívül Szentesről, Hódmezővásárhelyről.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink