A nap témája: Nem csak Novák Katalin, hanem Varga Judit is belebukhat a botrányba

A 444 cikke szerint a Fidesznek éppen most kellene közölnie az EP-listát, amit elvileg Varga Judit vezetne. A héten kellett volna ugyanis döntenie a Fidesz-elnökségnek, majd a választmánynak is a kormánypárt EP-listájának végleges jelöltjeiről.

Gulyás Gergely még a múlt heti kormányinfón beszélt erről, ahol az Index kérdésére azt is elmondta, hogy a választmány döntése után az eredményeket azonnal nyilvánosságra hozzák.

A választmányi ülést egyes fideszes képviselők facebookos bejegyzései alapján csütörtökön megtartották már. Azonban azóta sem tettek közzé semmilyen hivatalos bejelentést az EP-listáról.

Török Gábor szerint Novák Katalint nyilvánosan megalázta Orbán Viktor, amikor olyan alkotmánymódosítást jelentett nem amely arról szól, hogy a köztársasági elnök ne írhasson alá többet a mostanihoz hasonló kegyelmi döntéseket. Szerinte Novák politikai karrierjének vége, akkor is, ha hivatalában marad.

Az igazságügyi miniszteri pozícióját már elbukta a végrehajtói maffia botrány miatt. Úgy tűnik, a pedofil bűntársnak adott kegyelem miatt már az EP-listavezetői pozíciójának is lőhettek. A gyerekmolesztáló igazgató bűnsegédjének kegyelméhez ugyanis Varga Judit aláírása is kellett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink