A nap témája: Nem csak Novák Katalin, hanem Varga Judit is belebukhat a botrányba

A 444 cikke szerint a Fidesznek éppen most kellene közölnie az EP-listát, amit elvileg Varga Judit vezetne. A héten kellett volna ugyanis döntenie a Fidesz-elnökségnek, majd a választmánynak is a kormánypárt EP-listájának végleges jelöltjeiről.

Gulyás Gergely még a múlt heti kormányinfón beszélt erről, ahol az Index kérdésére azt is elmondta, hogy a választmány döntése után az eredményeket azonnal nyilvánosságra hozzák.

A választmányi ülést egyes fideszes képviselők facebookos bejegyzései alapján csütörtökön megtartották már. Azonban azóta sem tettek közzé semmilyen hivatalos bejelentést az EP-listáról.

Török Gábor szerint Novák Katalint nyilvánosan megalázta Orbán Viktor, amikor olyan alkotmánymódosítást jelentett nem amely arról szól, hogy a köztársasági elnök ne írhasson alá többet a mostanihoz hasonló kegyelmi döntéseket. Szerinte Novák politikai karrierjének vége, akkor is, ha hivatalában marad.

Az igazságügyi miniszteri pozícióját már elbukta a végrehajtói maffia botrány miatt. Úgy tűnik, a pedofil bűntársnak adott kegyelem miatt már az EP-listavezetői pozíciójának is lőhettek. A gyerekmolesztáló igazgató bűnsegédjének kegyelméhez ugyanis Varga Judit aláírása is kellett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »