Jótékonysági torna Hacker Gáborért

Szeptember 20-án jótékonysági futsal tornát szervez a Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, melynek célja, hogy segítse a makói gyökerekkel rendelkező Hacker Gábor felépülését. A sportoló májusban esett össze, majd újra kellett éleszteni, de szerencsére az elmúlt hetek pozitív fordulatot hoztak.

63073573

Négy csapat részvételével jótékonysági tornát szervez a Dunakeszi Kinizsi Futsal Club Hacker Gábor felépüléséért. A rendezőkön kívül a Vasas és a Fradi futsal csapata, valamint Haki baráti vesznek részt. A csapatok adományain bárki segíthet, a belépő díja 1.000 forint lesz, lehetőség lesz támogatói jegy vásárlására is, melynek ára 5.000 forint. Emellett a helyszínen lehetőség lesz egyéb támogatásra, segítségre.

73075707

(fotók: facebook)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink