Már 40 százalékon áll a honvédi közösségi ház építése

A munkálatokat személyesen tekintette meg a napokban Farkas Éva Erzsébet polgármester és Varga Ferenc alpolgármester – erről oldalukon is beszámoltak. A tervek szerint augusztus végén, szeptember elején adnák át.

A kivitelezési szerződést 2022 augusztusában írták alá, szeptemberben kitakarították a területet, elbontották az épületeket, a törmeléket el is szállították és kijelölték a parkolót és a sportpályákat. Farkas Éva a héten így fogalmazott oldalán:

,,Nagy öröm számunkra, hogy a városrész 3. nagy infrastrukturális fejlesztése hamarosan az ott élők közösségi együttélését fogja gyarapítani kulturális létesítménnyel, szabadidős terekkel.”

A közösségi ház többek között egy rendezvénytermet és csoportszobát, színpadot, közösségi- és teakonyhát, közösségi mosodát (szárítóhellyel, vasalási és ruhajavítási lehetőséggel), barkácsműhelyt, egy közel 80 négyzetméteres fedett kültéri teraszt, valamint a Makói Roma Nemzetiségi Önkormányzat és Polgárőrség irodáit is magában foglalja majd.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink