TOP10 a Makói Csípősön: balesetek, Continantal, a makói Fidesz, Borkai

A Google Analytics adataiból összeszedtük oldalunk legolvasottabb híreit 2021-ben.

Magyarcsanádi és apátfalvi marihuána termesztőket fogtak el

A Makói Rendőrkapitányság nyomozói és egyenruhásai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Osztály Kutyás Alosztályának munkatársaival együttműködve, egy összehangolt akció keretében elfogtak két férfit októberben, akik Magyarcsanádon és Apátfalván termesztettek marihuánát.

Összeütközött a vonattal egy autó Apátfalván

Vonattal ütközött össze egy személyautó Apátfalván, a Kölcsey utcai vasúti átjárónál júliusban.

Hármas karambol történt Csanádpalota és Pitvaros között

Két személyautó és egy kisbusz ütközött össze a Csanádpalotát és Pitvarost összekötő út 62-es kilométerszelvényénél júliusban.

Nyit a KFC Hódmezővásárhelyen

A gyorsétteremlánc a nyitás napján 38%-os kedvezménnyel adja a kétszemélyes Hot Wings kosarat. Miközben Vásárhelyen újabb vendéglátóhely nyílik és az ipari park jelentős részét lefoglalták, addig a makói fideszes városvezetés közel 6 év alatt nem tudott új befektetőt hozni. 

Így esik szét a Fidesz Makón

Az egyre jobban felszínre kerülő belső feszültségeknek Makó városa és a lakoság issza meg a levét, a nekik bizalmat szavazók pedig csalódottak lehetnek.

Fából készült, ajándék szobrot kapott Farkas Éváék alapítványa

Ez az alkotás fogadja mostantól az Erzsébet-házba érkezőket, hogy hirdesse, itt az angyali természet és gondoskodás van otthon.

Gúnyolódó videó jelent meg Farkas Éva szövetségeseiről, de nem volt benne az összes fideszes képviselő

Ízléstelen videó jelent meg a Facebookon, ahol a polgármestert, férjét, munkatársait, makói fideszes képviselők egy részét láthatjuk, viccesnek szánt aláfestő hangokkal, különböző feliratokkal. Bár Farkas Éva Erzsébet egy sokkal kisebb dolog miatt ,,jogi lépéseket” tervezett oldalunk, a Makói Csípős ellen, érdekes, hogy a gyalázkodó videóhoz mindössze annyit fűzött: szánalmas, primitív, erkölcstelen.

Új, ismeretlen részletek a Borkai-botrányról: „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”

Dezső András az eddig megszerzett információk és dokumentumok, köztük a zsarolási ügyben tett tanúvallomások alapján cikksorozatot kezdett a 2019-es önkormányzati választás kampányát meghatározó botrány eddig ismeretlen részleteiről. 

Mágori András: A hír igaz

Mágori András tényleg lemondott a makói Fidesz-frakció vezetéséről – ezt ő maga jelentette be közösségi oldalán év elején.

Évtizedek óta dolgozó embereket küldenek el a gumigyárból és külföldiekkel töltik fel a létszámot

Ismét elbocsátási hullám kezdődött Makón. Azt nem értik a munkatársak, miért küldenek el évek, évtizedek óta ott dolgozó szakembereket, ha másnap ugyanannyi kölcsönzött magyar, vagy ukrán dolgozóval töltik fel a létszámot – értesült a Népszava augusztusban. A vállalat azt reagálta: a legfontosabb szempont a rugalmasság lett és megkezdték az átállást új technológiára.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink