Újabb makói játékossal erősített a Hódmezővásárhely

Vladul Stefan és Zámbori Dániel után Juhász Jónás érkezését is bejelentette a HFC, Lévai Norbert pedig Szegedre szerződött. A vásárhelyiek mai edzőmérkőzésükön három gólt lőttek, ebből egyet-egyet vállalt Vladul és Zámbori.

Juhász Jónás most 26 éves, Apátfalván kezdte el a futballt, majd 15 éves korában került Makóra, ahol végig járta az utánpótlás bajnokságokat és 17 évesen a felnőtt bajnokságban is bemutatkozott. 2016-ban az akkor NB3-ban szereplő Mórahalom csapatához került és másfél év után egy fél éves méhkeréki kitérő következett. A 2018/2019-es szezonban visszatért Makóra, ahol az elmúlt 5 évet töltötte – olvashat a vásárhelyi gárda oldalán.

Vele együtt már három volt Makó FC játékos is Vásárhelyre igazolt. A nagy játékosmozgás oka, hogy szeptember végén derült ki, hogy a makói önkormányzat bezárja a sportlétesítményeket, a Makó FC így visszalépett a bajnokságtól. A szurkolók később elbúcsúztatták a csapatot, a jelenlegi helyzetben a gárda vezetősége arra törekedett, hogy megtartsák az utánpótlást és az alsóbb osztályú együtteseket.

A Makó FC oldalána héten arról számoltak be, hogy Lévai Norbert a SZVSE játékosa lett, az pedig biztos, hogy Frank Boldizsár és Sirokmán Zoltán továbbra is Makón folytatja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink