Október végére megújul a Munkaügyi Központ

Európai Uniós támogatásnak köszönhetően felújítják a Makói Járási Hivatal Deák Ferenc utcai épületét. A létesítmény többek között napelemet is kap, így csökkenek a fenntartási költségei.

02231375

A Környezet és Energia Operatív Program keretében 62,5 millió forintból nyílászárót cserélnek, hőszigetelést kapnak a falak és a tető is, valamint napelemeket szerelnek fel a Munkaügyi Központra. Mivel egy viszonylag régebbi épületről van szó, így az energiafogyasztása magas, a beruházásnak köszönhetően ez csökken majd.

 

A munkálatok nem érintik a nyitvatartást, így hétfőnként 8-17 óráig, keddtől csütörtökig 8-16-ig, pénteken pedig 8-12-ig várják az ügyfeleket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A makói önkormányzat úgy vállalta a kisposta üzemeltetését, hogy 373 milliós tartozása van mások felé

Mint az ismert, Makó fideszes vezetése komoly megszorításokról döntött tavaly ősszel, többek között önkormányzati fenntartású intézményeket zártak be. Ezután bezárta a makói újvárosi kispostát az állami cég, a városvezetés azonban úgy döntött, az állami szolgáltatóra mégis van pénz. Az Átlátszó közadatigényléséből kiderül, mindeközben Makó adós a szállítóinak.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink