Október végére megújul a Munkaügyi Központ

Európai Uniós támogatásnak köszönhetően felújítják a Makói Járási Hivatal Deák Ferenc utcai épületét. A létesítmény többek között napelemet is kap, így csökkenek a fenntartási költségei.

02231375

A Környezet és Energia Operatív Program keretében 62,5 millió forintból nyílászárót cserélnek, hőszigetelést kapnak a falak és a tető is, valamint napelemeket szerelnek fel a Munkaügyi Központra. Mivel egy viszonylag régebbi épületről van szó, így az energiafogyasztása magas, a beruházásnak köszönhetően ez csökken majd.

 

A munkálatok nem érintik a nyitvatartást, így hétfőnként 8-17 óráig, keddtől csütörtökig 8-16-ig, pénteken pedig 8-12-ig várják az ügyfeleket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

89 éve hunyt el Krúdy Gyula író, hírlapíró, a modern magyar prózaírás kiváló mestere.

Tovább »

Apátfalvi kislánynak szervezett gyűjtést a Trollfoci

Pénzes Annabella 3 éves Apátfalván élő kislány. Diffúz Pontine Glioma, rövidítve DIPG-vel, agresszív gyermekkori agydaganattal szenved. Magyarország legnépszerűbb focis oldala jótékonysági árverést indított, Gulácsi Péter cipőjére lehet licitálni május 13-ig.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink